Questions to ask your Wedding DJ.

If you book with a “DJ Company” Make sure you are getting an actual DJ. Sometimes they will collect your money then Pay someone else $50 an hour to come play some songs. Always demand to meet with the DJ and ask them these questions.

  1. How long have you been a DJ? Answer: longer than 5 years.
  2. Can you take request? Answer: Yes
  3. Will you be wearing a tux? Answer: Yes
  4. Can you talk on the mic and introduce the next event at the wedding. Answer: Yes
  5. Can you mix? Answer: Yes
  6. How many weddings have you done? Answer: Should be more than 50
  7. Do you have any videos of you mixing at a wedding? Answer: Yes
  8. What program do you use to mix with? Answer: Serato or Virtual DJ
  9. What type of Lap top do you use? Answer: Mac book
  10. What’s your Instagram? I want to follow you to see what you do. Answer: DJDANNYHILL1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *